• гр. Пловдив, България, бул. Пещерско шосе 156 А
  • 032 96 92 30
Слайдер 1
Слайдер 2
Слайдер 3
Търговия с цветни метали - Колор Метал Т ООД

Уважаеми Колеги‬, ‪Партньори‬, Приятели‬,
Заповядайте в нашата база на бул. Пещерско шосе 156 А !

Колор Метал е дружество, специализирано във внос и продажба на цветни метали. Дейността включва:

База Колор МеталБаза Колор Метал Колор МеталКолор Метал Производство на усилващи профилиПроизводство на усилващи профили

Основна дейност на Колор Метал Т ООД е търговията с цветни метали - месинг, мед и алуминиеви сплави, неръждаеми изделия от AISI 304 материал. Производител е на неръждаеми профили и вносител на аксесоари за парапетни системи за изработка на парапети. Color Metal изработва и монтира алуминиеви парапетни системи, производител на парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани и други разнообразни метални детайли, включително медни, месингови и алуминиеви изделия, листова неръждаема ламарина, неръждаеми шевни и безшевни тръби.

Фирмата проектира, произвежда, изработва и монтира парапети и разнообразни метални детайли. Системите и продуктите на Kolor Metal притежават редица преимущества. Например, Парапетите, монтирани с Универсалната система на монтажни съединения, представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли, подходящи за както за парапети на тераси и стълбища, така и за разнообразни оградни конструкции. Те са лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини.