• гр. Пловдив, България, бул. Пещерско шосе 156 А
  • 032 96 92 30
Информация за Колор Метал

Колор Метал Т ООД е дружество, със седалище гр. Пловдив. Специализира се в търговията с цветни метали, алуминиеви профили и аксесоари за парапети. Изработва и монтира неръждаеми парапети.

   • Изделия от цветни метали - месинг, мед и алуминиеви сплави
   • Неръждаеми изделия от AISI 304 материал
   • Алуминиеви парапетни системи
   • Профили и аксесоари за парапети

Kolor Metal разполага със собствена складова база, намираща се в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 156 А.

В складовата база се поддържа богат асортимент от предлаганите изделия от цветни метали. Материалите са производство както на български, така и на чуждестранни фирми, като Колор Метал е директен вносител на повечето от тях.

  • Всички материали притежават сертификати от заводите производители!
Колор Метал изработва и монтира алуминиеви парапетни системи.

Директен вносител е на алуминиеви конструкции за изработката на парапети, алуминиеви аксесоари и профили в богата цветова гама.

Аксесоари за парапетиАксесоари за парапети Алуминиеви изделияАлуминиеви изделия Изделия от месингИзделия от месинг Медни изделияМедни изделия Цветни металиЦветни метали Парапети за стълбиПарапети за стълби Парапети за терасиПарапети за тераси Неръждаеми изделияНеръждаеми изделия

Колор Метал Т ООД - гр. Пловдив е фирма производител, доказала професионализма и качеството в областта на производството на парапети, в реализирането на дизайнерски продукти за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други. Големият производствен капацитет гарантира бързото и акуратно извършване на поръчките, независимо от обема.

Използването на висококачествени материали и най-съвременни технологии на производство е ГАРАНТИРАНО!

Тъй като знаем колко важно е да се инвестира  разумно, наше задължение е да Ви препоръчаме точно това, от което имате нужда и да Ви предложим най-добрия продукт в съотношение цена - качество - необходимост.