• гр. Пловдив, България, бул. Пещерско шосе 156 А
  • 032 96 92 30
Галерии с обекти на Колор Метал Т ООД - парапети, огради, портали, решетки

Парапети за вътрешни и външни стълбища и тераси, огради, врати, метални решетки за прозорци и други преградни елементи и ограждащи конструкции, изработени от неръждаеми метали - неръждаема стомана, алуминий, медни изделия, инокс и ковано желязо. Колор Метал сме специализирана фирма за производство и монтаж на парапети и парапетни системи, алуминиеви, месингови и други неръждаеми парапети, портални врати, метални конструкции и други изделия от цветни метали.

Всички изделия могат да бъдат изпълнени от неръждаеми метали. Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит в тази сфера.

Парапети за вътрешни и външни стълбища
Парапети за вътрешни и външни стълбища
Колор Метал Т ООД е производител на алуминиеви парапети за стълбища и тераси, както и парапетни ... Разгледай
Алуминиеви парапети за тераси и други конструкции
Алуминиеви парапети за тераси и други конструкции
Производство и монтаж на алуминиеви парапети за тераси от Колор Метал, включително изработка на ... Разгледай

Още за Колор Метал Т ООД

Колор Метал е изпълнител на множество обекти в страната и чужбина, включително в парапети, решетки, огради и портали в хотели, заведения, частни домове - къщи, вили, а и в цели жилищни кооперации, бизнес центрове и административни сгради. Дейността включва изработка, доставка и монтаж на стълбищни и балконски парапети, както и на ограждащи конструкции, външни барове за заведения, хотели и т.н.

Ние, Колор Метал, сме фирма, притежаваща богат опит и квалифициран персонал! Можем да изпълним всякакви по големина обекти и то на много добри цени!

Доверете ни се и поискайте оферта като посочите точно какво Ви е необходимо, размери, материали и т.н.